OSMANİYE / DÜZİÇİ - Karacaören Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.Bu kutlama programında emeği geçen öğretmenlerimize,öğrencilerimize ,velilerimize,okul personeline teşekkür edriz.

Okulumuz öğrencilerine yönelik tahliye tatbikatı başarılı bir şekilde yapıldı

Okulumuz Öğrencilerine Teknofest 2024 Bilgilendirme Sunumu Yapıldı

Okulumuz öğretmenlerine Teknofest  tanıtımı ve bilgilendirme sunumu yapıldı.

Ara

Düziçi ilçe milli eğitim müdürümüz okulumuzu ziyaret etmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Yarbaşı belediye başkanı Mustafa Kaynar 24 Kasim Öğretmenler günü kutlaması için okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Ekm

29 Ekim Pazar günü saat 09:00 da Okulumuzda  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 .yılı etkinlikleri  kapsaminda 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlama programi yapıldı.

Ekm

ÖĞRENCİLERİN OKUL HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMALARI İÇİN DÜZİÇ FEN LİSESİNE GEZİ DÜZENLENDİ.

Ekm

2023 yılı parasız yatılılık ve bursluluk sınavı kazanan öğrencilerimizi ödüllendirdik. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Okulumuzda  düzenlenen "İlköğretim Haftası Kutlama Programı" coşku ile gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz müdür yardımcısı Hasan Coşkun 8. Sınıf öğrencilerine yönelik lgs ve tercih işlemleri bilgilendirme semineri düzenlemiştir.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 83.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler